Våra tjänster

 

 

 

 

Renovering

Badrum & Kakelsättning

När man har att göra med badrum så är det mycket man måste hålla i åtanke. Våtrum kräver särskilt hög nivå av noggrannhet, och de flesta personer har även väldigt höga förväntningar på trivselkänsla och användbarhet. Med omfattande erfarenhet av kakellösningar kan vi även anpassa resultatet helt efter era önskemål.

Köksrenovering

Då köket har en väldigt central roll i våra liv förtjänar det ofta lite extra omsorg. Vi hjälper er gärna att planera ert drömkök, utöka er befintliga lösning eller utföra renovering. Med känsla för moderna kök kan vi se till att ni får något som är både estetiskt tilltalande och funktionellt.

Måleri & Tapetsering

Bra utförd målning och tapetsering ska ge ett resultat som är både snyggt och långsiktigt gynnsamt. För att detta ska vara möjligt krävs ett gediget förarbete och noggrant val av material. Med oss kan ni vara säkra på att saker och ting blir som ni förväntar er.

Golvläggning

På senare tid har vikten av rätt golv börjat uppmärksammas i allt större utsträckning. Lösningar såsom flerskiktsgolv och underhållsfritt laminat skapar rätt förutsättningar för både hållbara och resurseffektiva golv. Med stor respekt för personliga önskningar och befintliga tekniska lösningar kan vi erbjuda professionell golvläggning.

Byggnationer

Byggnationer av hus, garage, friggebodar m.m

Att bygga nytt är alltid ett omfattande projekt som kräver noggrannhet i varje enskilt steg, från kontroll av detaljplan till val av väggar och lister. Oavsett om det handlar om bostadshus eller komplementbyggnad så kan du vara säker på att vi tar ansvar hela vägen ut.

Ombyggnader Renoveringar

Regelbundet underhåll och renovering är inte sällan en förutsättning för att på sikt bevara en byggnads skick och säkerställa att den inte drabbas av värdeminskning. Utöver detta är det ett smidigt sätt att hänga med i föränderliga hustrender.

Tillbyggnader som altaner, uteplatser

Den som drömmer om den perfekta bostaden behöver ofta acceptera att vägen dit nås med många små steg. Vi hjälper er gärna med att bygga ett garage i anslutning till bostaden, en inglasad uteplats eller någon annan tillbyggnation utifrån era behov.

Uderhållstjänster

Fastighetsservice

För oss är inget fastighetsjobb varken för stort eller för litet. Vi har många års erfarenhet av allt ifrån teknisk fastighetsskötsel till lokalvård, montering och fasadputsning. Därför kan vi erbjuda skräddarsydda helhetslösningar inom fasthetsservice till både privat- och företagskunder.

Trädgårdstjänster

Ambitionen att ha en välskött trädgård kan snabbt bli överväldigande. Låt oss avlasta er när det kommer till gräsklippning, stenläggning eller allmänt underhåll. I samråd med er så utformar vi en arbetsplan som säkerställer att er trädgård får precis den omsorg som ni önskar.

Puts, Mureri och Fasadarbete

Att hålla en fasad i gott skick är viktigt för att en byggnad inte ska drabbas av skada. Vi håller er fasad fri från mögel, alger, mossa och allt annat som är både estetiskt icke-önskvärt och potentiellt skadligt för byggnaden. Vi erbjuder även mureritjänster och fasadförbättringar utifrån era önskemål.

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag och Välkommen att kontakta oss för ett gratis hemsök och kostnadsförslag, när du behöver hjälp att förbättra din fastighet!
Vad behöver du hjälp med?

v

Telefon

08-33 32 81

Adress

Enebybergsvägen 12, 182 36 Danderyd

Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, företag och Välkommen att kontakta oss för ett gratis hemsök och kostnadsförslag, när du behöver hjälp att förbättra din fastighet!
Vad behöver du hjälp med?

v

Telefon

08-33 32 81

Adress

Enebybergsvägen 12, 182 36 Danderyd